Zárnyitás, Ajtónyitás reális áron 30 percen belül


Ajtó Ambulancia Ajtónyitás, zárnyitás, zármentés, ajtómentés

ajtonyitas, ajtozar csere Kizárta magát? Elvesztette kulcsát? Becsapódott az ajtó?
Hívja zárnyitás, ajtónyitás, zárszerelés részlegünket!

Ajtózár nyitás, ajtózár csere sérülés mentesen 0- 24


Hívjon bizalommal a hét bármely napján, bármely szakában.
Fél- 1 órán belüli azonnal díjtalan kiszállás.

06-70-237-74-71  és  06-30-827-33-60 és  06-20-611-99-26

Árak:
Ajtónyitás 8000 Ft-tól - Zárnyitás 8000 Ft-tól

Amennyiben több zárat is kell nyitni kedvezményeket tudunk biztosítani!
A kedvezmény attól függ, hogy pontosan hány darab zárat kell nyitni!

2 zár kinyitása: – 10% kedvezmény
3 zár kinyitása: – 15% kedvezményFintos! Kiszállási díj nélkül dolgozunk amennyiben a munka elvégzésre kerül. De ha megrendeli a munkát és menet közben ön lemondja, akkor a kiszállási díjunk 5000Ft.

Ha a kulcsát elhagyta vagy ellopták abban az esetben az ajtónyitás és zárnyitás esetén igazolnia kell, hogy ön jogosult a kinyitandó ingatlanba belépni.
Például: Szomszéddal, közös képviselővel. Ha nincs ilyen személyek akkor hatóságot kell hívni!

Ajtónyitás, zárnyitás esetén nem mindegy, hogy milyen módon és milyen eszközzel van kinyitva lakásajtónk zárjai. Ajtót nyitni nagyon sokféleképpen lehet, lehet roncsolással és sérülés mentesen. Szakembereink az ajtónyitás és zárnyitásokat sérülés mentesen végzik, ami azt jelenti, hogy az ön ajtaja nem sérül meg! Nyitásnál csak a zár sérül más nem. Ajtónyitás vagy zárnyitás követően a zárcsere munkálatokat is a helyszínen megoldják garanciával.ajtonyitas, zarnyitasAjtónyitás, zárnyitás milyen eszközzel történik?

Ajtónyitások és zárnyitásoknál cégünk olyan speciális nyitó szerszámokkal dolgoznak amik nem sértik meg a lakásajtót sem az ajtó tokot. Ezzel a zárnyitó technikának köszönhetően tudjuk garantálni önnek a roncsolás mentes ajtó és zárnyitásokat. Ha önnel is a probléma történt, hogy ki vagy bezárta magát, elveszett a kulcsa, éjjel nappal nyitva tartó zárszerelő szolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Amennyiben a zárnyitás - ajtónyitás azért válik szükségessé, mert elhagyta kulcsát vagy mert tönkre ment a zár a zárcsere is szükséges a nyitás után. De nekünk ez sem jelent problémát. Szakembereink jól felszerelten érkeznek a helyszínre így a zárcsere és a zárszerelés problémákat is azonnal orvosolni tudják.


Zárszervíz, ajtónyitás, zárnyitás minden esetre!
06-70-237-74-71  és  06-30-827-33-60 és  06-20-611-99-26


ajtonyitas, zarnyitas Zárszerviz szolgálatunk megoldja önnek minden jellegű zárproblémáit ingyenes kiszállással. Akár minden napi zárszerviz, zárjavítás probléma legyen is. De hevederzár szerelés és annak javítása, kinyitása, cseréje ügyeiben is keresheti mestereinket! Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére is olyan esetekben is amikor csak biztonságtechnikai szaktanácsra volna szüksége.

 

Ajtónyitás, zárnyitás ha becsapódott az ajtó

Becsapódott az ajtó? Akkor hívja ajtónyitó mestereinket és ők Budapesten és környékén 30perc - 60percen belül orvosolják a problémát. Becsapódott ajtónyitás esetén kell-e zárat cserélni? Az esetek 95% nem kell a zárat cserélni.

 

Non-Stop Ajtónyitás zárnyitás
06-70-237-74-71  és  06-30-827-33-60 és  06-20-611-99-26

Bátran keresheti cégünket faajtó, fémajtó, műanyagtó, vasajtó és kínai ajtó nyitásával is. Szakembereinknek nincs olyan ajtótípus amit ne tudnának kinyitni.

 

 

06-20-611-99-26

ajtónyitás zárnyitásMobiltelefonjával fotózza le QR kód névkártyánkat, hogy mindig kéznél legyünk ha szükség van ránk! qr-kod
Zárjavítás, zárszerviz éjjel és nappal igény szerint Budapesten és Pest menye területén 24 órás ügyelettel.

Ha nem szeretne keresgélni a sok weboldalak között, hogy ránk találjon akkor az alábbi QR kód segítségével azonnal el is tudja menteni oldalunkat!: qr-kod


Szakképzett mestereink kinyitják önnek becsapódott ajtaját gyorsan és reális áron.

ajtonyitas, zarnyitas

ajtónyitás zárcsere

Ajtónyitás, zárnyitás és zárcsere minden nap 24 órás ügyelettel.ajtonyitas, zarcsere

zárnyitás sérülés mentesen

Zárnyitás gyors szolgálat Budapesten és Környékén alacsony áron!


Acélpajzs- Kulcs Kft.
Adószám: 14617661-2-42
Telephely: 1184 Budapest. Aranyeső u.8


ajtonyitas, zar nyitas, zar csere