Zárjavítás, zárszerelés minőségi munkavégzéssel


Ajtó Ambulancia Zárjavítás, zárszerelés, zárszerviz

zarjavitas, zarszereles Zárjavítás szolgálatunk Budapesten és Pest megye területén áll a lakosság részére rejtett költségektől mentesen.

Zárjavítás, zárszerelés, betörés utáni helyreállítás minden nap éjjel és nappal!

A zárak javítása vagy ép felszerelése nem könnyű feladat, főleg annak aki nem is jártas a zárak területén. A zárjavítást nem szabad házilag elvégezni, mert egyrészről vagy nem sikerül, más részről pedig ha sikerül is biztos, hogy nem lesz hosszú távú.Ajtózár javítás azonnal

Szakembereink azonnali díjtalan kiszállással állnak rendelkezésére zárnyitás, zárcsere, zárjavítás, zárszerviz ügyekben.

zárjavítás vagy zárszerelés?

zarjavitas, zarszereles A zárszerelésre akkor van leginkább szükség ha egy plusz zárat szeretnénk a meglévő ajtózár mellé vagy a régi zárunk tönkrement és zár felszerelés szükséges. Zárjavításra akkor van szükség ha még működik a zár, de valami oknál kifolyólag nem jól. A zár akadozhat attól is, hogy por vagy hasonló ment bele. A zárjavítás mint a neve is utal rá "javítás", ez ideiglenesen megoldásnak jó. (de van amikor nem csak ideiglenesen).

Zárjavítás szolgálatunk non- stop nyitva tart. Nálunk nincs leállás. Akkor megyünk mikor hívnak! Van amikor gyorsan kell a segítség például ki vagy bezáródásnál, ilyen esetekben is számíthat zárjavítás, zárszerelés gyors szolgálatunk segítségére fél- 1 órán belüli ingyen kiszállással.


Zárjavítás, zárszerelés azonnal ingyen kiszállással
06-70-237-74-71  és  06-30-827-33-60 és  06-20-611-99-26Mennyibe kerül egy zárjavítás vagy zárcsere?Árak: Zárcsere 7000 Ft-tól   Zárszerelés 8000 Ft-tól   Zárjavítás 8000 Ft-tólzarjavitas, zarszerviz Erre a kérdésre nagyon nehéz választ adni. Ha zárjavításról beszélünk, tudni kell pontosan a zár típusát és a pontos baját. Nem mindegy, hogy csak olajozásról vagy a zár belsejében lévő alkatrész javításról van szó.

Ha zárcseréről beszélünk abban az esetben is tudni kellene, hogy milyen minőségű zárra szeretné lecseréltetni meglévő ajtózárját.

Ami biztos, hogy a kiszállási díjunk ingyenes a többi függ a megrendelő igényétől és a zár minőségétől.

Hívja zárjavítás, zárcsere, zárszerviz szolgálatunkat és kérjen ingyenes betörésvédelmi szaktanácsot.


06-20-611-99-26

zárjavítás szakszerűenAcélpajzs- Kulcs Kft.
Adószám: 14617661-2-42
Telephely: 1184 Budapest. Aranyeső u.8


Mobiltelefonjával fotózza le QR kód névkártyánkat, hogy mindig kéznél legyen ha szükség van ránk! qr-kod

 


Zárjavítás, zárszerviz éjjel és nappal igény szerint Budapesten és Pest menye területén 24 órás ügyelettel.

Ha nem szeretne keresgélni a sok weboldalak között, hogy ránk találjon akkor az alábbi QR kód segítségével azonnal el is tudja menteni oldalunkat!: qr-kod

 


zarjavitas, zarszereles


Hozzánk fordulhat ajtónyitás és zárnyitás problémákkal is éjjel és nappal. 0-24 óráig nyitva tartó non- stop ügyeletünk készséggel áll rendelkezésére gyors szolgálati jelleggel.Zárjavítások, zárcserék, zárszerelések garanciálisan éjjel- nappal.


zarjavitas, zarcsere, zarszereles