Erkélyajtó megerősítése


Erkélyajtó megerősítése, erkélyajtóra hevederzár.

erkelyajto megerositese Erkélyajtó és ablakok megerősítésére, hogy a betörők ne tudjanak az erkélyajtón és az ablakokon sem behatolni!

Erkélyajtóknál és az ablakoknál szintén fontos a biztonság, mert itt is ugyan úgy betudnak törni az illetéktelen behatolók, mint a bejárati ajtón.

Cégünk új szolgáltatása az erkélyajtók és az ablakok megerősítése.

Amennyiben ön is tart attól, hogy az erélyajtón vagy az ablakon törnek be önhöz, hívja zárszerelő mestereinket és kérésére olyan biztonság eszközt szerelnek fel erkélyajtajára vagy az ablakára amin keresztül véd lesz a betörőkkel szemben!


Erkélyajtók és ablakok megerősítése Erkélyajtóra speciális hevederzár

06-70-237-74-71  és  06-30-827-33-60 és  06-20-611-99-26Egy erkélyajtó lehet a lakásunk diszítő része, de sajnos a lakás gyenge pontja is, hiszen az erkélyajtón keresztül ugyan úgy betudnak hatolni. Az erkélyajtó és ablak megerőítése annyit jelent, hogy egy új technológiával gyártott biztonságtechnikai eszköz felszerelésével megerősítjük oly annyira az erkélyajtót és az ablakot, amin keresztül nem tudnak behatolni az olyan személyek, akik a pénz szerzés olyan formáját választják, amelyel más tulajdonát rabolják ki.

erkélyajtó megerősítése, erkélyajtóra hevederzár

Hogyan is néz ki az erkélyajtó és az ablakok megerősítése? Az alábbi videó megtekintésével ön is megtudja nézni, hogy milyen az amikor nincs megerősítés és milyen akkor ha fel van szerelve ez a biztonsági eszköz.

Megerősítás előtt:Megerősítés után:


Erkélyajtó megerősítése igény szerint.
06-70-237-74-71  és  06-30-827-33-60 és  06-20-611-99-26

Hívja akár azonnal zárszerelő mestereinket és vegye igénybe legújabb szolgáltatásainkat az erkélyajtók és ablakok megerősítését.  • Ingyen kiszállás és szaktanácsadás,
  • Non- stop ügyelet Budapesten és Pesten,
  • Minőségi- pontos- precíz munkavégzés
  • Reális árak
  • Sérülés mentes autónyitás06-20-611-99-26

Ertkélyajtók, Ablakok védelme

Acélpajzs- Kulcs Kft.
Adószám: 14617661-2-42
Telephely: 1184 Budapest. Aranyeső u.8


 Erkélyajtó, ablakok védelme

erkélyajtó megerősítése, erkélyajtóra hevederzárErkélyajtó esetén nem csak megerősítés lehetősége van, hanem hevederzárat is tudunk rá felszerelni!

Többször látjuk, hogy a betörők az erkélyajtókon keresztül hatolnak be lakásokba. például: új építésű kertes ház bukó nyíló hátsó ajtónál amit a betörők könnyen befeszítettek.

Ez ellen nyújtunk profi szolgáltatást, biztonsági zárakkal tudunk védekezni. Bukó- nyíló ajtó középső zárjára, alsó felső részére tudunk új típusú zárszerkezeteket felszerelni. Amik kulccsal működnek, ezáltal a betörők nem tudják befeszíteni az ajtókat illetve ablakokat.

erkélyzár felszerelése

Szakembereink precízen és megfelelő szaktudással elvégzik az erkélyajtó zár karbantartását, ami által ön biztonságosan tudja működtetni erkélyajtaját!

Erkélyajtó zár védelméről és erkályajtó zár megerősítéséről érdeklődjön szakembereinknél!

erkélyzár felszerelése, ablakzár megerősítése