Betörés utáni helyreállítás

06-70-237-74-71  0630-827-33-60

Ajtó Ambulancia hívjon ha kell!

Betörés utáni helyreállítás számlaképesen.

Hívja zárszervíz- zárszerelés részlegünket bizalommal!
Szereltessen fel hevederzárat, ami meggátolja, hogy újra betudjanak önhöz törni!

Betörés utáni helyreállítások, zárcserék, zárjavítások, zárszerelésekbetores uatni helyreallitas Ha sajnos önhöz is betörtek hívja zárszerelő mestereinket, akik gyorsan, precízen, pontosan és reális áron megoldják önnek a betörés utáni helyreállítás és zárcsere vagy zárszerelés problémákat. A betörés utáni helyreállításoknál nagyon fontos, hogy olyan szakemberrel szabad elvégeztetni a helyreállításokat, akik számla képesek. A biztosító társaságok is számlát kérnek a kárunkról, ez hiányában nem fog fizetni a bitosító, hiába van lakásbiztosításunk.

Betörés után elsődleges szempont, hogy a megrongált zárat és ajtót mindnél hamarabb helyre legyen hozva. A zárak ki legyenek cserélve, az ajtó körül ha az is sérült, az is helyre legyen hozva. Nem mindegy, hogy milyen módon van elvégezve a betörés utáni helyreállítás, egy rosszul beszerelt ajtózár, vagy nem megfelelő minőségű zár sajnos azt eredményezheti, hogy esetleg újból be tudnak hozzánk törni.

Nagyon fontos! Betörés utáni helyreállítás után a zárakat olyan minőségi zárra szabad kicseréltetni, ami megtudja akadályozni azt, hogy újból betudjanak hozzánk törni.

Árak: Zárcsere 7000 Ft-tól   Zárszerelés 8000 Ft-tól   Zárjavítás 8000 Ft-tól
Zárszervíz- zárjavítás Betörés utáni helyreállítás
06-70-237-74-71  és  06-30-827-33-60 és  06-20-611-99-26

Betörés után amikor helyre lett állítva a kár, szereltessen fel biztonsági hevederzárat. A hevederzár nagyon sokk kellemetlen helyzetektől megtudja önt óvni illetve lakását. Olyan kellemetlen helyzetektől mint a betörések stb..

Ha nem is hevederzárat, de mindenféle képen célszerű olyan biztonsági zárat felszereltetni ami a gyakori betörési módszerek ellen védettek! Ide sorolhatóak például az ajtó feszítések, ajtó berúgások, savazások, fúrások, finom nyitások stb..

betores utani helyreallitas, betoresvedelem


Betörés utáni helyreállítás, zárcsere, zárjavítás, zárszerelés
06-70-237-74-71  és  06-30-827-33-60 és  06-20-611-99-26

Betörésvédelem :

Sajnos még mindig nem fordítunk elég figyelmet a betörésvédelemre, ha ön is betörés utáni helyreállítás szolgálatra szorul, akkor nagy valószínűséggel ön sem fordított kellő figyelmet rá. Pedig a védekezés sokkal olcsóbb megoldás, mint az utólag helyrehozás.

Betörés utáni helyreállítás, zárcsere, zárjavítás, zárszerelés

Szakembereink garanciálisan megoldják önnek a betörés utáni zárcsere vagy zárszerelés feladatokat.
Szolgáltatásaink árát igyekszünk alacsonyan- piac képesen tartani.06-20-611-99-26

Betörés utáni helyreállítás

Acélpajzs- Kulcs Kft.
Adószám: 14617661-2-42
Telephely: 1184 Budapest. Aranyeső u.8


Mobiltelefonjával fotózza le QR kód névkártyánkat, hogy mindig kéznél legyen ha szükség van ránk! qr-kod

 

 

 

Ha nem szeretne keresgélni a sok weboldalak között, hogy ránk találjon akkor az alábbi QR kód segítségével azonnal el is tudja menteni oldalunkat!: qr-kod

 

 

Zárszerelés zárcsere


Hívja mestereinket bizalommal, szakszerű és precíz munkafolyamattal oldanak meg minden betörés utáni helyreállítás, zárcsere, zárszerelés, zárjavítás munkálatokat.

betoresvedelem, betores ellen, betores utan
betores utani helyreallitas